hul Creative Commons License 2020.01.30 0 1 145768

Az icike picike boltok is jók, pékáru friss és kíváló! Kis boltban is minden van általában, kisebb választékkal, de azért jó az! Emellett a piacokat is érdemes bejárni! Kisebb-nagyobb húsboltokban csodás friss sütni valók vannak. A Nevio kempinggel szembeni (Fekvőrendőr hitelesen ábrázolta:-) bevásárló remekül ellátott amúgy, és talán még mindig jobban lehet parkolni, mint a városkákban az út szélén. Ha korán mész friss hal is van sokfelé, de érdemes figyelni, mert az út szélén többfelé ki van írva, hogy kagyótelep, meg halbolt és a tengerből veszik ki a friss árut. 

Épp ez a titok! A piacon saját gyömölcsök, zöldségek, halak, húsok, ezer féle jófajta nyersanyag kapható, az ottani pék cuccai is nagyon jók, minden nap friss és nem kell nagybevásárlás sok napra, mert minden van. 

 

A Peljesac elején, befelé jövet, Ston után van egy tuti kagylótelep, friss áru, már többször autóztam le a pár kmétert ezért a Nevioból, az a kagyló tuti friss. És minden más tengeri cucc, ott emelik ki neked a tengerből...

Előzmény: Annn85 (145755)