NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2020.01.30 -1 1 41168

"Nyilván én is kamuzhatnék olyat, hogy olyan helyeken járok ahova téged be sem engednének, meg még az is lehet, hogy igaz lenne. Vagy nem, vagy mégis. Mindenesetre komoly ember egy anonim fórumon nem henceg ilyesmivel, és főleg nem bizonygatja vele a "bennfentességét"

 

 

Nem tudom hogy most ezen sirjak vagy nevessek ! Eloszor arra celzol hogykamuzok , majd aztan azzal jossz hogy ha megsem kamu akkor meg nem vagyok koly.  Mgyaran szamodra nem a tenyek szamitanak hanem a szemely illetve hogy van e rajta sapka vagy nincs.

 

Az esetben az kulonosen tragikus hogy a foto amit beraktam az egadta vilagon semmi benfentesseget nem mutat. Ilyet csak az gondol rola aki nem ert hozza. Ilyen radarral te is talalkozhatsz muzeumhajon ( elso V1 generacio ) es akar kiallitason is (V9 genracio) sot meg laktanyakban is ki van teve mint disz.

 

Nem ertesz hozza ahogy nem ertesz sem a legvedelemhezsem az elektronikai harchoz, de meg csak az elektronikahoz sem. Szakmai erveid egyaltalan nincsenek csak megerzesek elkepzelesek meg az irigy lelkivilagod kivetitesei mint font.

 

 

Sajnallak. Te meg kulfoldon sem tudtad kinoni a magyarosch kicsinyesseget.

Előzmény: A ló túloldala (41159)