Alváskultúra (X) 2020.01.29 0 0 13788

Szia Lacium,

 

alapvetően az Index reklámpartnere vagyok, így lehetőségem lenne termékeket, kereskedéseket, akciókat, bármit korlátozás nélkül reklámozni. Viszonylag hamar tönkre lehetne tenni ezt a fórumot vele, így nem sok értelmét látom. Éppen ennek szellemében, ha valaki "babakocsis" státuszban -tehát nem sokkal a regisztrálás után- idejön, tanácsot kér és megjelöl egy bizonyos matracot, akkor az reklámgyanús (még ha sok esetben nem is az). Amennyiben ő tényleg egy érdeklődő, akkor előbb-utóbb úgyis eljut a megfelelő megoldáshoz. Hogy ez ebben az esetben egy latex-kókusz matrac, hajrá, a többiek már ca. megfogalmazták a lényegét. További infók az alváskultúra blogban fellelhető.

 

Jellemzően az olyan kereskedésekben, ahol pl. csak kézilabdát árulnak -pedig te focilabdát szeretnél venni- majd lebeszélnek a focilabdáról, hiszen a kézilabdával is lehet focizni és pluszban még kézilabdázni is. Én a mix kereskedésekben hiszek, ahol az eladónak/tanácsadónak nincs érdekében, hogy pártoljon egy-egy alapanyag családot. A férfiak szerintem több, mint 90%-a abban a pozícióban alszik ahogyan te. Stabil oldalfekvés, inkább has felé fordul, egyik láb felhúz, másik vagy a matracon vagy lelógatja az ágy végénél. Ezzel ellentétben meglepően sok memory matrac fogy a világon.

 

Sok terméknek a nagyüzemi felhasználását érdemes megnézni, mert gazdaságosság szempontjából (igénybevétel, avulás, strapabíróság, stb) valamiért jobban teljesít, mint más termék típusok. Biztos van kivétel, de én még SOHA nem találkoztam szállodában kókusz matraccal, pedig eltöltöttem egy-két vendégéjszakát szállodákban, panziókban.

 

Üdvözlettel:

 

PÁlinkás László

Előzmény: Laciun06 (13785)