Robaj+ Creative Commons License 2020.01.28 0 0 1522

Sziasztok

 

Két érdekességet találtan a mindkettő a facebook világából való, az egyik a Verhovina oldaldobozokat 3D nyomtatóval lehetséges előállítani elkészíteni : 

 

 

ezek az oldaldobozok általában sérültek-töröttek ezért is jó ez aki szeretné pótolni van rá lehetőség.

 

A hozzá tartozó iromány : " 

Sziasztok!

Elkészültem egy újabb projektemmel! Aki követ már egy ideje az láthatta, hogy korábban készítettem már egy utángyártott motorburkolatot a Verhovina 5-ös motorkerékpárhoz. Ezúttal a Verhovina 4-hez gyártottam egy pár oldalsó takaróelemet.

Meg kell, hogy mondjam, hogy ez sokkal nagyobb kihívás volt, mint a korábbi. Pontosan mérni szinte lehetetlen volt, mivel az ilyen öntött darabokon nincs szinte semmilyen viszonyítási pont.Sajnos erről a típusról sincs semmilyen dokumentáció, vagyis egy mintadarabról kellett elkszítenem a számítógépes modellt. A mellékelt képeken láthatjátok, hogy milyen állapotban van a mintadarab. :) Azért megoldottam a dolgot

A megrendelő kérése volt hogy a feliratot is modellezzem bele a burkolatba. Remmélem, hogy tetszik! "

 

Elérhetőséget illetve árat nem találtam aki érdekel a dolog a facén megtalálja csak annyi a dolga a keresőmezőbe ezt kell írni Magyar Riga Motoros Klub 2 és ott lesz , érdeklődni szintén ott kell akár privátban akár nyílt hozzászólásban.  

Szerintem ezzel egy alkatrészt lehet pótolni ami már nem beszerezhető.

 

A másik dolog egy motor amit szintén érdekesség lehet erre a hirdetésre találtam a facén: 

 

sziasztok! valakinek a gyűjteményébe érdekes lehet,megválnék MINSZK 3.11212 típusú motoromtól ami teljesen gyári MINDENE GYÁRI(kivéve a kuplungkart)GYÁRI FÓLIA AZ ÜLLÉSEN A GUMIK A FUTÓFELÜLETEN IS MÉG SZŐRÖSEK!!! mindenhol látni hogy csavarhúzó vagy villáskulcs sem ért még hozzá!amikor hozzám került 39!km volt benne azóta elvittem mosóba kipróbáltam így most 45 km van benne mindösszesen!! sok év állás után csap karbi ki lett tisztítva és azóta bármikor pöcre beindul!(még hallani a nyers hangját)2 gyári kulcs van hozzá mindene működik ahogy kell az összes kapcsoló is! előkerültek a papírok is azokat is lefényképeztem(rendszáma nem)vámpapír,adás vételi,kezelési útmutató!helyileg vecsés köszönöm 06702507870 az ára 200e ft.

 

 

 

Nem hallottam még erről a típusról, lehetséges hogy, nem is hozták ide ezeket a motorokat hanem belpiacos ?