Alváskultúra (X) 2020.01.23 0 0 13745

Szia,

 

egyébként futottunk ezzel még egy kört és inkább csak a jövőbeli hasonló félreértések végett copyzom ide a gyártó válaszát szabad fordítással:

 

There is no sagging. It is a normal procedure.

 

Various components utilized for the comfort layers will settle and could compress due to the weight and shape of the user. This “settling” or compression is not a structural or design defect, but a normal, expected result of product use. A measurement less than 3,80cm (for Hypersense – CoolFlow- CoolFlow Deluxe – Elite pocket 4,5 cm because of high level filling material in quilting layer)  of  should not be considered as sagging of the mattress. This is normal and represents the conforming of the surface to the shape of a sleeper; much like the insoles of a quality pair of shoes. Compression of upholstery layers is not covered under this Limited Warranty. Two people sleeping on a queen or king mattress may notice that the head-to-foot center of the mattress is raised. This is a normal occurrence and indicates that the upholstery layers in the sleeping areas are conforming to each sleeper’s body.

 

Mattresses contain many layers of upholstery padding to increase their comfort life and support performance. Body indentations can be a normal occurrence in new mattresses, and indicate that the upholstery layers are conforming to a person’s individual body contours.

Nincs megereszkedés. Ez egy normális eljárás.

 

A kényelmi rétegekhez felhasznált különféle elemek tömörödnek és összenyomódhatnak a felhasználó súlya és alakja miatt. Ez az „összenyomódás” vagy a tömörödés nem szerkezeti vagy tervezési hiba, hanem a termék használatának szokásos, várható eredménye. A 3,8 cm-nél alacsonyabb méretet (Hypersense - CoolFlow - CoolFlow Deluxe - Elite Pocket matracok esetében, 4,5 cm-es magas szintű töltőanyag miatt a párnázórétegben) nem szabad úgy tekinteni, mint a matrac károsodása, alakvesztése. Ez normális, és azt jelzi, hogy a felület megfelel az alvási zónáknak; hasonlóan a minőségi cipő talpbetéteihez. A kárpitrétegek tömörítésére ez a korlátozott jótállás nem vonatkozik. Két franciaágy  méretű matracon alvó ember észreveheti, hogy a matrac fej-láb középpontja megemelkedik. Ez egy normális jelenség és azt jelzi, hogy az alvóhelyek kárpitrétegei megfelelnek az egyes használók testi adottságainak.

 

A matracok sokféle kárpitos párnát tartalmaznak, hogy növeljék kényelmi életüket és támogassák a teljesítményt. A test bemélyedései normális jelenségek lehetnek az új matracokban, és jelezhetik, hogy a kárpitrétegek megfelelnek az ember testének egyedi kontúrjaihoz.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: deli.gabi (13741)