KOKOoooo
2020.01.22
|
|
0 0
258
|
A telepítő DVD-n nincs kodec , letöltöttem a K-Lite Kodec pack friss verzióját , kicseréltem az eddigi WIN7 kodecet a K-Lite-ra ,de az eredmény ugyanaz - sajnos . Az eddigiekből azt látom -és erre vonatkozóan olvastam is valahol , talán itt... - , hogy a Pinnacle kényes az alkalmazott kodecre és csak a sajátját fogadja el . Vagyis amíg nem látja a saját kodecjét aktiválva a telepített programon keresztül , addig blokkolja a HD felbontású anyagok kezelését . Az már csak extra , hogy nem én vagyok a dobozos verzió első használója , blokkal és mindennel , de a Pinnacle System szerintem csak az első regisztráció alkalmával ad ki aktivációs kódot , s ezért akárhányszor is telepítem újra , nem érkezik meg a program aktivációs kódja . Ennélfogva ez a próbálkozás a továbblépésre örökös zsákutca marad . Ha ez így van , akkor pedig a dobozon lévő felirat erősen megtévesztő , hiszen azt írja , hogy az AVCHD formátum importálását támogatja a megvásárolt és a dobozban lévő program (felár és külön összeg fizetése nélkül) ! Ha igazam lenne ebben , akkor sem csodálkoznék ...
|
|