KOKOoooo
2020.01.21
|
|
0 0
254
|
Sziasztok !
Segítséget kérek , mert megakadtam a Pinnacle Studio 14 HD program használata során : Sokáig SONY Hi8 szalagos digitális kameráról vettem át a felvételeket Firewire csatlakozón keresztül , aztán vágás ,stb. után a felvételeket kiírtam Mpeg2 fájlba vagy kiírtam DVD-re és átadtam az ismerősöknek . A kamerámat kicseréltem egy Panasonic full HD-s kamerára , mely AVCHD rendszerben dolgozik és .mts fájlokat ír a merevlemezre vagy az SDHC kártyára . Szeretném a felvételeimet a Studio 14 programmal importálni , de a folyamat elakad és a következőkre kér: " A Studio 14 legújabb összetevőinek használatához most aktiválnia kell az MPEG-4 Encoding/Decoding szolgáltatást . Az aktiválás gyors és ingyenes . <Link> " A linkre kattintva a Studio felajánlja , hogy vegyem meg a legújabb Studio változatot . Én viszont nem szeretnék vásárolni ,sőt a jelenlegi 14-es verzió szolgáltatásai elegendőek , csak importálni szeretném a gépemre az .mts fájlokat majd azokat némi átalakítás után akár Full HD felbontásban MP4 formátumban szeretném menteni a merevlemezre vagy pendrive-ra (a gyártó egyéb menűjében sajnos nem igazodok ki :support, patch,stb.) . A program doboza azt jelzi , hogy a 14 -es verzió már kezeli a full HD-t .Ha ez így van , akkor miért nem tudok importálni a programmal ? A programot többször újratelepítettem ,de az e-mail cím és a reg. kódok beírása után a Pinnacle nem méltatott válaszra és nem küldött aktivációs kódot (a program legálisan került hozzám , blokk nálam). Esetleg van valakinek a Studio 14-hez MP4 aktiválós kódja ?
A géphez kapott HD Writer 2.5E program importál ugyan , de a kezelése nehézkes és csak Mpeg-2 ig lehet vele anyagot készíteni , az MP4-et nem ismeri.
Köszönöm a szakértő segítséget !
|
|