DEBRECENIVSC Creative Commons License 2020.01.21 0 1 216630

Egyrészt, szerintem mindenki tudja, hogy vannak olyanok akik később érnek be, csak hogy debreceni példákat említsek (és ne Vardy-kat),az egyik ilyen Sigér (hova és hogyan? talán lehetőséget kell biztosítani és elválik), de Szécsiről is azt mondták, hogy minek ide ... most meg az egyik legjobbunk.

Másrészt meg Sajbán 24 éves (21-22 évesen fejlődött rengeteget), majd 1 hónapja töltötte be, de ami fő, hogy tisztelet a kivételnek, de a többség már hamarabb tör pálcát bárki felett akivel minket szóba hoznak (legyen az edző vagy játékos), mielőtt még egyáltalán a klub leigazolná. Ebbe a hibába nem kellene beleesni, majd úgy is eldönti az idő és ítél az utókor, már nem emlékszem Coulibaly esetében milyenek voltak a reakciók, de gondolom a nagyérdemű nem fogadta kitörő örömmel, amikor meglátták honnan is jött "az erősítés".

Harmadrészt, ha a kövesd jobb csapat nálunk (jelenleg jobb) és tegyük fel, hogy ők olyanokat igazolnak (mert úgy tűnik ők célirányosan igazolnak), akik szerintük pluszt tudnak adni a csapat játékába/játékához, akkor a miénkhez ne tudna? De annyira ne tudna, hogy már elméleti síkon is elutasítjuk a lehetőséget? :D Nem hiszem.

Szerintem jól járnánk vele, én Vitelkitől tartok sajnos, de neki is azt kívánom, ha már így alakult, hogy oda-vissza(oda) a fradit.

Előzmény: OnlyLoki (216628)