Köszi szépen, végigolvastam mindent. A gyűjtőscégeknél is nézelődtem. A hitelkártyát csak emiatt kértem, és mivel vadiúj, a hitelkeret nem túl magas. Pl. egy 1350 eurós letét tulajdonképpen el is éri a hitelkeretemet. És ha a többit is erről a kártyáról kell fizetnem, akkor nem is lesz elegendő... De ha pl. egy Opel Corsát nézek, arra nincs elég fedezet. Vagy egy másiknál: Ez az autókölcsönző minimum EUR 1000.0 és maximum EUR 2000.0 összegű letétet kér az átvételkor. - ezt akkor hogy lehet tudni, hogy mennyi az annyi, ezer van, két ezer nincs....
Vagy egy másik:
Excess
The car has a damage excess of EUR 1180.8 (Includes tax) and a theft excess of EUR 1180.8 (Includes tax). Please ensure that you have the excess amount available on your card when you pick up the car.
Deposit
The supplier will require a deposit amount of EUR 1330.8 at pick-up. It is a guarantee held on the credit card in the event of damage or theft of the vehicle. It will be automatically released if there is no damage or theft during the rental period.
Az azt jelenti, hogy mindkettőt zárolják? Mert akkor nem is tudok bérelni.
Tényleg el vagyok veszvel...