GasGriff Creative Commons License 2020.01.18 0 1 topiknyitó

Sziasztok!

Nem találtam ilyen témájú topikot, hát gondoltam egy nagyot. Magamról annyit, hogy érdeklődési köreimet tekintve nagyon sok minden érdekel, és ez nem mindig hat pozitívan a környezetemre. A legállandóbb és legrégebbi késztetésem az viszont a zene, és a hangszerek iránti beteges vonzalom. Azért beteges, mert nem mindig a minőségi, márkás holmik felé húzok, hanem sokszor a lepattant, kidobott holmikban látok új, esetleg az eredeti elképzeléseknek ellentmondó lehetőséget.

Nemrég eljutottam odáig, hogy elkezdtem építeni egy kidobott motor tankjából egy gitárt. Ekkor szembesültem vele, hogy ez a holmi nincs igazán otthon a hangszer-topikokon, de a motorok között sem. Nem lepődtem meg, sokszor lépek járatlan utakra. Így arra gondoltam, elindulok, aztán majd együtt kitapossuk ezt az ösvényt, vezessen bárhová is.

üdv

Griff

 

És a szóban forgó tákolmány:

A humbuckert azóta likvidáltam, mert kaptam a helyi boltban (nem a zőccségesnél) egy komplett elektronikát, piezzoval, hangolóval és 3 potival, Jack-el. A csavarok is motorból valók, az összeszereléshez már előkészítettem őket.