holdvilág81 Creative Commons License 2020.01.17 0 0 5110

Kedves Milka!

 

Én a "gyógyszer" mentes utat választottam, mert semmi bizalmam nincs a Trexan és társaiban. Ráadásul a gyomrom is nagyon érzékeny, a paracetamolt tolerálom legjobban.

A gyógyszerek után már csak az orvosokban bízom kevésbé, sajnos nem a gyógyítás és az okok keresése a céljuk, hanem a tünetek elnyomása.

Nagyon hiszek a táplálkozás jelentőségében, amitől a dokik mindig ingerültek lesznek. Szerintem az autoimmun bajok összefüggnek az étel intoleranciákkal, és az ún. áteresztő bél szindrómával. Az utolsó állítólagos szuper reumatológust azért hagytam ott, mert azt mondta, egyek ami jól esik. Ó, persze!

Nyáron csináltattam egy étel intolerancia vizsgálatot vérből, ami kimutatta, hogy tej és tojás érzékeny vagyok. Jó ideje éreztem, hogy vmit nem bír a szervezetem, de most szántam rá 30 ezret, hogy célzottan nézzük már meg. Korábban kivontam egy időre a glutént, de nem éreztem javulást. De most érzek. A tej és tojás teljes elhagyása az én esetemben nafyon pozitív irányba terelte ezt a nyavalyát. Most azt mondanán, csak egy kis reumám van.

Emellett minden nap Omega-komplex, D vitamin, méhpempő kúra szerűen és TORNA. Nagyon fontos!!!

Apróbb deformitások vannak, de nem fogom föl problémának.

 

Megkérdezhetem, hány éves vagy? Nekem pl. a 2. gyerek születése után jött elő ez a genya. Tuti, hogy valami hormonális kibillenés idézi ezt elő. Nem véletlen, hogy a betegek 3/4-e nő. És a nők sokkal több hormont termelnek...

Előzmény: Milka7575 (5108)