Jahno Creative Commons License 2020.01.16 0 0 62277

Rohanok, szaladok, tolom a videójátékos klubot, néha fotózás. Hétfőn felmondtam a gyárban, most meg sok éves tervezgetés után nekiláttunk a pinyó pakolásnak. Egy kupacba minden, válogat, rendet tesz, polcot épít, ésatöbbi. Így voltunk kb. harmadánál:

 

 

Szomszédnál leszőnyegeztünk, pultot építettünk, valami informatikai adokveszekseftelek, szakértek, építek garázscéget szeretne csinálni rendes szervízzel. Egy adag szerszámmal és célcuccal felszereltem és toljuk az ipart, ahogy tudjuk.

 

Persze minden darabokban aztán egyik este szól, hogy segítsek már, mert lapátolni kellene odalent. Reggel 5ig húztuk az igát, most már egy hete ezen melózunk mert akadt egy kis technikai malőr:

 

 

Lehetett volna rosszabb is, de pont elég volt és nyilván minden mindig a legjobbkor jön. Most minden napra még a padlóból/falakból összefolyik valami, szóval áll a biznisz és minden csak rohad elfelé. Polcok persze összerakva, minden plafonig pakolva, falhoz fúrva, alatta meg megy tönkre a szőnyeg.

 

Ráadásul ablak alatt pukkant el, sokkal több lehetett volna a szívás, mert hamar elzárták (akkor még az aszfaltot sem nyomta fel) de háztól 300 méterre is még így nézett ki. Térképre téve kb. 25ezer négyzetméter úszott el:

 

 

Szóval itt tartunk meg minden.

Előzmény: Szemy tó (62276)