Losicica Creative Commons License 2020.01.15 0 0 27308

Köszi az infót! Felvések mindent, aztán majd feldolgozom :) 

Persze az aktuális forgalmi helyzetről mindig tájékozódok, most a sztrájtól félek, ami eddig eszembe se jutott :) 

Amúgy ami interneten angolul fellelhető, azt kb el szoktam olvasni, meg próbálok jegyet venni ahova tudok, sokszor félóra ácsorgás megspórolása is számít. 

 

Anyu töritanár, az ő korosztálya még templomba is jár, képben is van a vatikáni dolgokkal, majd megmondja mit szeretne látni mit nem, én ehhez nem értek, meg annyira nem is érdekel. Persze megnézem, de tudnék nélküle élni, így az lesz, amit ő szeretne. 

Este biztos nem leszünk a városban, mert jaj ellopnak bennünket - erről sose tudtam lebeszélni :D Pedig valami jó kis vacsi milyen jó is lenne!

 

10-15km-t nem sétálunk, mert annyit énse bírok, puhány vagyok :D Egyik nap tuti csak a vatikán lesz, ahova elég oda is vissza is a 100 perces, másnapot meglátjuk majd. Anno másutt is vettünk napijegyet, aztán nem használtuk ki, mert minden mindenhez közel volt, szóval csak az oda-vissza utat utaztuk. Majd ha kitalálja mit szeretne pontosan megnézni a Colosseumon kívül, akkor mérlegelek. 

Bár azzal nem fogok tudni számolni sajnos, milyen idő lesz. Mivel nem tengerpart, talán nem lesz párás, akkor bírjuk a sétát. Athénban majd megőrültünk, mert meleg volt + a tengerparti pára, totál kikészültünk. Egyiptomban egész nap talpon se zavart a forróság. Szóval remélem, hogy mivel az ország belsejében van, Róma is elviselhető lesz. 

 

Tudom sajnos, hogy mindent nem lehet megnézni, de úgy döntöttünk, inkább teszünk egy országkörutat és megnézzük még egyszer a számára fontosabb látnivalókat, mint hogy 1-1 városra koncentráljunk, és sok kimaradjon. Minden városban el lehetne egy hetet is tölteni, de valahogy dönteni kellett, így lesz egy alapunk legalább az országról (Illetve Anyu régebben már volt is ezeken a helyeken, csak nagyonrég.) Hop-on Hop-offról nem is hallottam még, köszi a tippet!

Előzmény: Manipura (27307)