advocatusdiaboli Creative Commons License 2020.01.15 -1 1 363200

Lássuk be: nem volt ennek semmi értelme, szükségessége...

 

Elfogadom, hogy a nagy menekült/migráns tömegeket befogadó (akik közé nyilvánvalóan keveredett "ocsú" is) nyugati országokban bizonyos helyeken (ahol nagyobb számban koncentrálódtak az érintettek) indokolt lehetett a közbiztonságért felelős szerveket erősíteni, utcai jelenlétüket fokozni - már csak prevenciós célzattal is. Hiszen voltak is atrocitások - amelyek után egyébként mindig szigorítottak valamit, és ha esetleg nem tűnt volna fel, az utóbbi időben nem nagyon hallani ilyenekről.

 

De nálunk? Nem fogadtunk be senkit, a menekülthullámot csak átengedtük - nem is volt semmi ezzel kapcsolatos közismert esemény, nem támadtak meg sehol senkit, stb... Ezek után kirakni a tankokat a köztérre, és jó sok állig felfegyverzett marconát masíroztatni a karácsonyi vásárokban - inkább volt hangulatkeltés, mint valóban szükséges.

 

De egye meg a fene, jó, ezt csináltuk - a lényeg az, hogy nem történt semmi említésre méltó. Ott sem, ahol nem volt tank. Lévén migránsok sem voltak. Sehol sem - nálunk nem. Ide nem akar jönni senki. Olvasva ezeket a topicokat, nem is csodálom - árad a gyűlölet mindenkiből...

Előzmény: FRANKYE (363192)