zöldkomcsi: Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363198

Hát, esze áll meg az embernek, hogy ez hogy a fenében történt meg? A magyarországi állam párt propagandára gondolok. 1985 körül lehetett a 16 éves öcsémhez ment innen látogatóban hasonló korú barátja és az anyukája felhívta telefonon az anyukánkat, hogy jaj csak drogot nehogy adjál neki. ((-: De még bennem is volt egy kis félsz mikor először léptem át a nyugati határt, még az emberderéknyi sorompó idején, hogy mi lehet ott. (-:

Na de igaz volt akkor is hiszen a terroristák még akkoriban aknavetővel lőtték a londoni repülőteret és 40 halott volt egy football meccsen mikor angol és olasz szurkolók csaptak össze, de szabályos választást nyerni nem lehetett volna vele. Akkor meg mi a fene történik itt?

 

Semmi, a világon semmi nem indokolta a fegyveres erők ilyen demonstratív köztéri megjelenését

ja, belga gyerk....ja..! 55 éves már azóta (-: mondja is, hogy meg volt szeppenve mikor 30 évvel ez előtt leszállt itt Gyulán a vonatról és gépfegyveres katonák álltak az állomáson és tessék, mot ott Bruxellesben ugyan az. (-: 

De amikor elkezdtek terjedni a bank automaták, volt egy sorozatgyilkos aki már 10 nél több áldozatnál tartott, jégcsákánnyal egyszerűen megölt embereket akik pénzt vettek fel, de nem voltak fegyveres katonai járőrök még se.

Egyelőre úgy néz ki megbukott ez a propaganda, de van azért és erősödik, de a szélső bal is de nem egymás hanem a közép rovására.

Előzmény: advocatusdiaboli (363190)