Losicica Creative Commons License 2020.01.14 0 0 27306

Direkt emiatt foglalok amúgy lemondhatót. Minden, amit foglaltam legrosszabb esetben is 1 héttel előttéig ingyen lemondható, még ha így drágább is. 

Most idén nyáron Görögország sokkal húzósabb volt, és bár az első pár napban alig aludtam, de végigcsináltuk. Nem mondom, hogy minden előtt órákat álltunk, de sehol se rohantunk, amit akartunk az általunk megszokott haladós tempóban, de azért alaposan megnéztük. 

 

Most végül úgy tűnik a végén 8 éjjel Rimini lesz, ami szerencsére nincs annyira a világ végén, mint az eredetileg tervezett csizmatalp, így akár át tudunk ruccanni, ha valami még kimarad Bologna és környékén. Illetve pont a rizikó miatt nem 2 éjjelt, hanem 3-at foglaltam Rómában is, valahogy majd megoldjuk. Ha kell, mi kelünk reggel 4-5kor is, ha sztrájk vagy egyebek miatt rizikóssá válik a helyzet, amit sok turista nem tesz meg :) Egyedül a közlekedési tumultustól félek, mert azt annyira nem szeretem :) 

 

Amúgy van itt a fórumon helyi lakos? Szóval ha itt figyelem az eseményeket, akkor értesülhetek esetleg róla, ha váratlan esemény várható? 

Előzmény: Manipura (27303)