Bajdó Creative Commons License 2020.01.14 0 0 1538

Üdv. Family17!

Nem igazán értem a kérdést. Írtam a régebbi szisztémáról meg a mostaniról is.

Anno úgy volt, hogy ketten kaptuk ugyanazt a csomagot. Megcsináltuk. Egy harmadik, akit arbitratornak neveztek, leellenőrizte, és döntött, javított, és ez került az indexbe. A bíráskodást ki kellett érdemelni sok-sok 100%-os mezei munkával. Én kaptam százalékos visszajelzést, mit tételesen, képenként, darabonként nézhettem, hol rontottam. Lehetett tanulni hibáimból. Lehetett szidni a bírót, a lelkem megnyugtatásáért.   

Ha megnézed ennek a topiknak az elejét láthatod, ez nem mindenkinek tetszett. Nekem igen, sokaknak nem. Nem mindenki szereti látni tévedéseit. Vannak kik darabteljesítményre hajtanak. Pedig a „hamarmunka sose jó”. A „precízmunka” az igazi, még ha az nem is közelít a sokszázezres darabszámot.

A projektgazdák úgy döntöttek legyen sok akármilyen, és majd, akinek kell, javítgatja magának. Az idő majd eldönti jó e a döntés.  

A mostani szisztéma rém egyszerű. Indexelni szeretnél. Odamész a megnyitáshoz, ott a két lehetőség „indexelni, vagy felülvizsgálni”. Választasz. Értelemszerűen kitöltöd. Visszaküldőd, és kész. Emelkedett a pontszámod annyival, amennyi rubrika volt a lapokon. Talán sose tudod meg mit tettél. Lehet van aki megnézi, de ...........??

Tetszik nem tetszik azért gyakran előveszem, és megcsinálok néhány köteget. Különösen mikor jobb itt a meleg szobában, mint kint a hideg sötétben.

Előzmény: Family17 (1537)