hul Creative Commons License 2020.01.11 0 0 145725

Omis jó fekvésű és sok minden lehetőség van körülötte. Kirándulás, vadvizi evezés, elvileg homokos, de inkább aprókavicsos strand x km hosszan. Főidényben szerintem idegesítően zsúfolt és aki kicsit messzebb lakik valahol, mondjon le, hogy majd kocsival elmegy a partközelbe, mert semmi hely sehol. Ott a városka is, ami azért szintén zsufis, mondjuk egész nap.

Viszont érdemes kicsikét tovább menni, délebbre, egymás után a klasszabbnál klasszabb települések, partok. 

Brela elhangzott, nos a hely pazar, azt mondják az egyik legdrágább, bár szerintem minden jó hely sok pénz és nekünk magyaroknak még mindig minden drága külföldön. Hozzáállás kérdése is, mert a Balcsi semmivel nem kedvezőbb árakban, és nyugatabbra v az olaszoknál stb. szintén. Tudomásul kell venni ott ez van. 

Az Omis alatti Adria számomra maga a csoda, beleértve a szigeteket is -szerencsére bejártam már többször, és még Dubrovnik alatt is paradicsomi helyek vannak, a tenger csodás és visszahívó csábítással rendelkezik...

Érdemes úgy tervezni, hogy legyen kisebb-nagyobb kirándulás, felfedez az ember sok mindent, aztán meg visszavágyik, visszamegy:) 

Előzmény: jutin (145719)