Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2020.01.09 0 0 99730

Köszönöm. Sajnos ez tele van olyan szavakkal, amiket nem értek, így nem lettem sokkal okosabb, bár amúgy sem hiszem, hogy meg tudnám ítélni, csak próbálok minél több dolgot megérteni.

A Légikatasztrófák sorozatban volt egy eset, amikor az Afganisztánban felszálló tehergép visszaesett, és hiába volt meg a repülési adatrögzítő, egy ponton megszakadt a felvétel, és nem tudták használni. Végül kiderült, hogy a berendezés a gép hátsó részében volt, és egy elszabadult túlméretes katonai jármű pont nekicsúszott, és megölte a kábelezését vagy mi. Tehát az adatrögzítés megszűnésének ugyanaz volt az oka, mint a zuhanásnak, a rakomány elmozdulása.

 

Azt próbálom megérteni, hogy amikor lángolva repül a gép, akkor történhet-e olyan égés, egyéb hatás, ami miatt eltűnik a radarról (legalábbis a Flightradarról, mert a passzív radaron lehet, hogy még látszik). Ez volt a kérdés, hogy miért szűnt meg a jel 7925 láb magasan. eléghetett-e egy elektromos vezeték, jelvezeték stb. De a jelek szerint bonyolultabb a dolog, mint amit megértek.

Előzmény: B7378 (99727)