" İgen, teljesen megertem a hotel kedvelöket. Valoszinüleg az itt töltött nehany ev miatt latom maskepp."
Nyilvánvaló aki már tizenedszer vagy még többször járt Törökországban annak már nem lehet újat mutatni, és ő csak csodálkozik a még nem olyan rutinos túristákon akik neadjisten nem akarnak mondjuk az 1 hetes nyaralásuk alatt minden nap reggeltől estig úton lenni, kirándulni, nézegetni a látványosságokat.
Vannak akiknek ez az 1-2 hét van egész évben a pihenésre, és azt is szeretnének nem, mint a motoregér minden nap hajrá menjünk...
Persze azt is aláírom, hogy nem csak a hotelban kell kuksolni hanem azért az alatt a rövid idő alatt is elmenni néhány "kötelező" látványosságot megnézni.
Én is így fogok tenni ha eljutok "törökbe".
Az 1 hétbe nem sok minden fér bele, több év, és több ott töltött nyaralás után feltételezem lesz már tapasztalatban hiányos az sem aki 1x elkezdte.
Egyiptomban is alap volt számomra a piramisok felkeresése, mást sem hallottam évek alatt, hogy ....jújj, de messze van.....x órát buszozni amiatt....áááá nem.....annyi pénzért mennyi koktélt meg lehet inni, és stb...stb...
" Így aztan vegül amikor valaki felhiv es segitseget ker, hogy csinaljuk, mit javasolsz, hogy legyen a legjobb a nyaralasunk.... Csak azt tudom mondani, kisebb panzio, sajat program szervezes! "
Persze van akinek ez is járható út, de a többség inkább utazási irodával utazik, lehet ezt kényelemnek is nevezni, hiszen semmi gondja nincs csak az időpontot kiválasztani, fizetni, és utazni, többi az iroda dolga.
Ez csak az én véleményem volt a témáról, másnak meg más lehet ugyanerről.