İgen, teljesen megertem a hotel kedvelöket. Valoszinüleg az itt töltött nehany ev miatt latom maskepp.
De valoszinüleg azert istudom jobban megitelni a helyzetet, mert mar mindket verziot böven kiprobaltam.
A sok hotel, a nagy szamok törvenye alapjan produkalta azt a negativ velemenyemet amit vegül is megfogalmazok.
A sok vegyes ember összzarva hosszu tavon mar visszataszitova valik miutan elmult az ujdonsag varazsa es
jobban meglatjuk a reszleteket.
Ahogy titokban öntik a medencebe az extra mennyisegü fertötlenitöt, mert eppen valaki nem tudta visszatartani a nagydolgat,
amikor a baratomma valt szakacs titokban megsugja mely etelekböl jobb ha ma nem fogyasztok, es hasonlo jelentektelen
kis esetek vegül is odaig jutottak, köszöntem de majd inkabb magam...
Ne ertsenek felre nem 2 forintos hotelekbe jartam...Ezek a legnagyobbak. A kisebbekröl mar nem is irok.
İgy aztan vegül amikor valaki felhiv es segitseget ker, hogy csinaljuk, mit javasolsz, hogy legyen a legjobb a nyaralasunk....
Csak azt tudom mondani, kisebb panzio, sajat program szervezes!
Az ujdonsag egy 268 csillagos szallodaban csak par evig tart, azutan unalmassa valik, es aki megazok utan is ott marad, azon
nem lehet segiteni, ö azt igenyli.
Hat jo, nem ragozom a temat tovabb, mindenesetre itt a vegen csupan segitsegkent megsugom, van jobb, mint a luxus hotel.
Üdv!