-Jeszy- Creative Commons License 2020.01.08 0 1 99632

A szituációtól függ. Alapvetően, igen, viszem a kis kézitáskámat, kis hátizsákomat, mert a papírjaim is abban vannak. Viszont biztos nem fogom felvenni a hátamra, a kezemben lesz és ha úgy adódik, hogy pánik tör ki és az ülések tetején kell előre másznom, akkor hagyom a francba. Viszont ha szépen várakozunk hogy elérjük a kijáratot, akkor szerintem semmit nem befolyásol a kis motyóm.

 

Ha meg nem jutok ki és füstmérgezést kapok, akkor a motyómmal a kezemben könnyebben azonosítanak.

 

Feltéve, ha az a B737-800 -as nem Teheránból megy Kijevbe, mert akkor úgyis mindegy :(

 

És engedtessék meg, hogy privát kretén legyek és felmérjem, hogy a magatartásommal az adott helyzetben akadályozom-e a vészkiürítést. A debreceni gép esetében észlelve hogy nyoma sincs semmilyen belső füstnek vagy tűznek, én az összes csomagomat vittem volna, de ha van csavarhúzó nálam akkor még az ülést is emlékbe.... :)

 

U.i.: Ugye a repülésben komoly tantárgy a repülés pszichológia. A vészkiürítést is az emberi magatartásformák alapján kell(ene) megtervezni és megoldani, és igen is számolni kell azzal, hogy az emberek bizonyos szintig kretének. Pont azért veszélyes a pánik, mert a hagyományos (észszerű) viselkedésformák eltűnnek. És a pánikot pont azzal kerülöm el, hogy nem eszetlenül menekülök, hanem szép nyugodtan, ha lehetőség van rá és nem késleltet, akkor a motyómat is megragadva. De ha kisgyerekkel vagyok akkor Ő lesz a "motyóm"... Ugye Őt vihetem?

Előzmény: B7378 (99620)