BZoltan Creative Commons License 2020.01.08 0 0 72371

Ha forgalombahozandó termékről lenne szó akkor én is combosabb palackba és csavarzárral tolnám le. De egyelőre nem tervezek felszállni a PetNat vonatra :) Viszont kellemes meglepetés volt, hogy egy olcsó palackban olcsó csavarzár alatt is simán elvolt a szerintem 1.5-2.5 bar nyomás.

 

"Én meg annak, hogy mit gondolok."

 

És, mit gondolsz? Én leírtam, hogy miért tartom szar alaknak a Jásdit. Nem érzelmi okok miatt. Én minden a rendszerváltás előtt állami vállalatokat nyugatra kiügyeskedő majd utána onnan privatizáló szarházit rühellek. De biztos van a családodban aki a rendszert átlátó felnőtt volt a 80-as évek elején. Kérdezzed meg őket, hogy kinek kellett ahhoz lenni, hogy az iskolapadból éppen kiesve valaki a párizsi nagykövetségnél mint kereskedelmi megbízott kapja meg az első állását, majd onnan hazajőve az egyik legnagyobb agrárexport cégében landoljon mint igazgató-helyettes. Én megkérdeztem... többektől.  Választ is kaptam... mindenkitől ugyanazt.
Az amit a Jásdi - és több hasonszőrű - csinált az egy máig nem teljesen feltárt módszere volt a rendszerváltást megelőző 5-10 é

 

"Miért nem? A brett is, illó is jelen lehet egy csomó borban, csak a mennyiség és a határérték nem mindegy."

Pontosan azért nem mert az, hogy valami mérhető és kimutatható az nem feltétlenül jelent borhibát. 

Azzal, hogy azt mondjuk, hogy a brett nem feltétlenül borhiba azzal nem a tudomány többszáz éves vívmányait vitatjuk. Ezért mondom, hogy válasszuk ketté a borok analitikai elemzését az egyes jellegek megítélésétől. Összefügghetnek, de nem azonos ez a két téma.


"Ezeket a HNT-s köröket már lefutottuk :)"

Tudom :D de olyan jól esik újra és újra leírni.

 



 

Előzmény: bajnár (72361)