Törölt nick Creative Commons License 2020.01.07 0 0 709

A csapvíz vajon iható Alanyában? Nekem ez mindig fontos. Rengeteg vizet iszom és nem szeretem a palackost. Eddigi utaimon pár helyet kivéve mindenhol ittam csapvizet és sehol sem lett semmi gondom.

 

A HGS-el még mindig nem tudom mit tegyek. Elvileg tudom kerülni az autópályákat,de hazafelé mindenképpen valamelyik Boszporusz hídon akarok átjönni. Ha visszafelé tényleg nem kell fizetni,akkor rendben van,de ha mégis kellett volna,akkor bajban lehetek a határon. Lehetséges,hogy mégis érdemes regisztrálni? De,akkor jön a kérdés,hogy mennyi összeget tegyek rá? Ha túl sokat,akkor mit kezdek vele? Ha túl keveset,akkor megint gondom lehet a határon vagy nem nyílik a sorompó vagy tudom én mi lesz?A határ után hol van ilyen HGS regisztrációs lehetőség?

 

Te, ezt hogyan szoktad?

 

Üzemanyag. Az euro dízel számunkra érhetően jelölve van vagy csak törökül (kétféle nevet is láttam rá)? Mennyire jellemző a kártyás fizetési lehetőség itt és más boltokban, vendéglátóhelyeken?

 

Pénzváltás. Lehet kártyáról váltani vagy euro kell?

 

Parkolás. Van valami jelzés az ingyenes parkolásra (szín vagy felirat)? A fizető parkolóban hogyan lehet fizetni (személy,automata,stb) ?

Előzmény: Apucci (694)