Liberius Creative Commons License 2020.01.06 0 0 0

Rajtad kívül nagyon sokan éreznek ugyanígy, hogy ők egy nagy 0-ák, pedig ez soha nem így van.

 

Egy "csodálatos", "ígéretes(?)" világ vesz körül tégedet, amelynek sok évtizedes munkájával sikerült elérnie, hogy az emberek közül minél többen ilyen téveszmében gondolkozzanak.

 

22 évesen rengeteg lehetőséged van arra, hogy kikerülj ebből a láthatatlan gödörből, ám ennek az első - nem is nehéz - feltétele, hogy nemet mondasz a mai világ hamis nézeteinek. Ez csak egy elhatározás kérdése. A többihez valószínűleg segítség is kell, s ehhez nem elég, hogy végigolvasod azt amit itt neked válaszolnak.

 

Persze át kell ugranod azokat a trollokat, akik ugyanilyen problémáik miatt mások alázásával próbálják orvosolni önbecslésük hiányát, fikázó megjegyzéseket írogatva. Ez csak rövid ideig sikerülhet nekik, miközben aktívan terjesztik ugyanazt a kórt, amelyben szenvednek. Aztán eljutnak ők is oda, amely valamilyen legfelsőbb hatalmak fölötti hatalom vágya lenne, azaz a civilizációnk gyökerestől való kiirtása. Ám sokan munkálkodnak fű alatt azon, hogy ez ne történjen meg, és rengeteg értékes munkásra van szükség, melyek közé akár te is bekerülhetsz, akár hiszed, akár nem. Nem nagy feladat (már amit tenni kell sokaknak érte), csupán a Világot fogjuk megmenteni általa. (Tényleg!)

 

 

Előzmény: Ricardo97 (-)