tfe_tng Creative Commons License 2020.01.03 0 0 183963

Na, pont ezért kérdezgetek, mert arra nincs pénzem hogy _mindet_ kipróbáljam és majd valamelyiket használom a végén :)

Most egy kis maki excenter csiszolóm van, azt nem szeretem. Elképesztően kényelmetlen, már rövid távon is, annyira rezeg hogy megőrülök tőle, főleg ha 100-ról indulva 320-ig fel kell valamit csiszolni (szaunában csináltam rendesen)

 

De azért minden festool-ra nem fogod tudni tételesen cáfolni az állítást, a TS55/75 vagy a kapex-re ez baromi nehéz lesz. (bár merülőben állítolag a mafel erős, de az meg talán drágább mint a festool, kapexnek nem is tudom van-e igazi konkurenciája, ami meg ugyanannyira jó vagy esetleg jobb a domino-nál, az szignifikánsan drágább is - lamello, mafel)

 

A rendszer meg ki van találva. Összerakod a tápot a porszívócsővel és 5mp alatt gépet cserélsz. Ennél kevés kényelmesebb és gyorsabb megoldás van (szerintem). Az egész hóbelebanc mozgatható a systainerek miatt (meg minden egyéb cucc ami jön vele). Nyilván drága, de ha valaki ebből él, akkor annyira talán nem is. Olcsóbb egy asztalost festool-al felszerelni, mint mondjuk egy embedded developert licenszekkel, ezt tapasztalatból mondom :)

Előzmény: Paco155 (183961)