studyenglish Creative Commons License 2020.01.03 0 0 254

Angol nyelvvizsga specialista tanarno!

Intenzív angol nyelvtanulást azoknak a tanulóknak ajánlom, akiknek rövid időn belül kell elérniük egy magasabb szintet, mint pl. nyelvvizsga, szakmai előmenetel, külföldi utazás 1- 1 éven belül. Az intenzív angol tanfolyamon gyakori óralátogatásra kell felkészülni, intenzívebb tananyaggal, házi feladatokkal, sok otthoni tanulással! Gyakorlatilag az általános tanfolyam kb 9 hónapos anyagát vesszük át 2 hónap alatt! 1 modul azaz, 100 tanóra alatt 1 tankönyvet veszünk át. Tehát 3 modul tartalmazza a kezdőtől a középfokú nyelvvizsgáig szükséges tananyagot. A z egyes modulok anyagai szorosan egymásra épülnek. Az évek során kialakult és jól bevált tanmenet biztosítja a tanulás hatékonyságát. A nyelvtanfolyam során egyaránt fejlesztem a tanulók beszéd és íráskészségét, hallás utáni értését és olvasás készségét. A tanfolyam kezdete előtt nyelvtani szintfelmérő tesztben és szóbeli elbeszélgetésben részesülnek a tanulók.

Angol nyelvtanárként segítek, hogy könnyen elsajátítsd a szükséges szókincset és a nyelvtani alapokat. A szövegértés rész a beszélt angol szöveg megértését célozza, a konverzáció pedig segít folyékonnyá tenni a már elsajátított szókincset.

Ha úgy érzed a nyelviskolát nem neked találták ki, akkor nálam jó helyen jársz. Angol oktatás magántanár által egy az egyben, hogy gyorsan megtanulj angolul!

www.tanuljangolt.hu