tfe_tng Creative Commons License 2020.01.02 0 0 183879

Értem hogy jók, de mitől jobb mint a maki ? :)

 

Nekem maki furócsavarozóm van, az messze nincs 136Nm, de meg az is ki tudja tekerni a kezemből magát, ha nem figyelek oda. Nem is használom csavarozásra, fúrni meg tokéletes. Az ütvecsavarozót (szintén maki) viszont nagyon szeretem, azzal 200-as meg 140-es ácsszerkezeti csavarokat hajtottam be a gyerekek mászókájába, három naponta kellett tölteni csak. 

 

Ezek mellé vettem egy kis festoolt (CXS), amivel finomabban lehet dolgozni, de azóta azt vettem észre, hogy ha nem kell nagyon nagy erő, akkor inkabb a kis festool mint bármelyik másik. (könnyebb, finomabban lehet vele dolgozni)

 

Van még egy fúrókalapácsom, akkus maki, az zseniális kis cucc. Kétszer merült le az akkuja használat közben, először akkor, amikor a negyedik 20-as furatot csináltam 30-as zsalukő falba, a második eset az volt, amikor ki kellett vésni a kerítésbe (szintén zsalukő) a süllyesztett postaláda helyét. Sokszor jutottam el majdnem az "ott b@ssza meg a k...a anyját" állapotba, de végül meglett :) Sima 6-os, 8-as furatokat úgy csinál a monolit födémbe, hogy öröm nézni :)

Előzmény: Törölt nick (183871)