Törölt nick Creative Commons License 2020.01.01 0 2 9350

A legtöbb embernek ez nem elsősorban a pénzről szól. Nyilván egy pontig, ameddig egészséges, mindenki szeret kitünni, aki coder vagy ért a hardwerhez, ott csinál valamit, aki csak gyűjteni tud, abban ügyeskedik.

 

Neked sosem látta senki a cuccaidat, így a szuper gyűjtemény csak írott malaszt, (pedig sokan lettek volna, akik úgymond "elismerik", akárhogy is viselkedsz másokkal).

 

A TC64 egyébként nem nagy szó, ha már modern FPGA emulátor, akkor az Ultimate64 jelenleg a csúcs. (és egyben egy baromi ígéretes dolog a jövő szempontjából)

 

Ezek a pár soros effektek amiket itt mutogatsz, enyhénszólva nem a hasraesős kategória SCPU-val.

 

Oldalak óta mindenki teljesen normálisan beszélget veled, csak te követelőzöl, minősítgetsz és kifogásolsz, ez a valódi életműved, amire mindenki emlékezni fog. Akármikor, akárhol megjelentél, ott provokáció, cirkusz, fenyegetőzés, moderáció, ezek kezdődtek.

 

Sehonnan nem vagy kiközösítve, kitiltva, kiutálva. Most is írhatsz, válaszokat is kapsz,  amik téged természetesen nem elégítenek ki, de mivel kb ötszázadjára játszod végig ugyanezt, eléggé ismert és tudható előre mi történik, roppant fárasztó az egész.

 

Egyébként meg nem is mindent lehet neked elhinni, hosszú sora van a kamuidnak és ferdítéseidnek.

 

Segítséget is kaptál rengeteg helyen és rengetegszer, más kérdés, hogy neked nem elég semmi, holott senkinek nem magyarázta el egyik sztár coder sem, hogy kell keretet lebontani vagy melyik effekt mi, aki tud ilyet, magától jött rá, elolvasta a leírásokat, megértette a működést, a forráskódokat.

 

Írásod központi eleme most is, ki mikor fog "mindent eladni", vagy "a netről eltűnni", elgondolkodtató, neked milyen előnyöd, hátrányod, elégtételed, vagy mi sztármazik abból, hogy valakinek milye van, hova ír, vagy hova nem. Főleg olyan emberek tucatjai, akik soha egy rossz szót nem szóltak hozzád vagy rólad.