Hepci Creative Commons License 2019.12.31 0 0 72059

Dagadtos nem seggfej, ellenben rendes arc ő. A kevesek egyike, akiktől használható ajánlásokat kapok, hogy mit érdemes vásárolni.

Ezzel a kimitcsináltvagynemcsináltpancsoltvagynemcuccozotteésgecie dologgal az a nagy probléma, hogy nem lehetünk képben semmiképp. Shiraz szokta itt kérdezgetni a maga szokásos kétértelműségével, hogy tudjuk-e, miként készült a bor. Nos, ő sem tudja. Legfeljebb elhisz valamit egy csillagszemű termelőnek, aki talán mégis cuccoz, ezen kívül veri az asszonyt és kecskével hál, ki tudja. Sajnos azt, hogy a termelő pontosan mit csinál, kizárólag ő maga tudja teljesen, meg esetleg a párja és egy-két alkalmazottja.

Ezért nem izgat különösebben, hogy kinek milyen híre van. Sauskát nem azért nem veszek, mert eltűnt a pincekönyv, hanem a borai túlárazott, erősen technogyanús valamik.

A pár embertől, akiről személyesen tudom, hogy geci, természetesen nem veszek semmit, de a Ráspi-féle suksükölések kurvára nem érdekelnek, mint ahogy az érdekelt kereskedők másokkal kapcsolatos inszinuációi sem.

Előzmény: BZoltan (72057)