Tomsz85 Creative Commons License 2019.12.31 0 0 362266

Hogyne, leszervezni hogy minden és mindenki időben ott legyen, csak a kis fürdő wc felújításnak is a szetverestol kezdve minden nap jött egy mester, volt hogy egymást váltották. Becsovezni az újat ez még oké, de közbe kiderült hogy a radiátor visszamenő csöve az átalakítás nem fér el ahol volt, levágni, majd átvinni a szomszéd szobán keresztül, elengedni a vizet, belehegeszteni a csövet az új helyen.  A villanyokat atvarialni a fürdőben. Jön fölrakni a bojlert a szaki, addigra gyorsan legyen lefestve a fal.

Nekünk volt eddig is fi relé, egy nagy a 3 fázis miatt, nem tudom a szakszerű megnevezést. De most asszem rakott fel a fürdőhoz is kisebbet, meg akkor már az eddigi becsavaros porcelán biztosítékokat is kicserélte kismegszakitokra. 

 

Az hogy szigorodnak a szabályok az oké, csak ezt az új építéseknel szokták bevezetni, az lenne a logikus. Ha pl.most akár vki 3 fázist bevezetni, akkor a régi villanyóra dobozba már nem köti be, újat kell berakni, új tetotartoval, stb. Ha nem nyúl hozzá akkor az egyfazissal maradhatna úgy 100 évig is. 

Előzmény: advocatusdiaboli (362265)