ValamiV2 Creative Commons License 2019.12.30 0 1 70501

Sziasztok!

 

A párommal elhatároztuk, hogy belevágunk a kéktúrába mi is. Eddig is viszonylag sokat túráztunk, de mindig körtúrát csináltunk, vagy oda-vissza tettük meg az utat, párom kicsit fél is attól, hogy tömegközlekedéssel kell majd visszatérni az autóhoz, vagy az otthonunkhoz (ami nem Bp.). Én kevésbé, én valahogy nem ragaszkodtam soha annyira az autózáshoz. :) 

4 gyerekes anyuka vagyok, szóval időnk nem sok van, és most ez kettőnk kis célja, és közös programja lesz, lenne, hát nagyon kíváncsi vagyok hány év alatt sikerül majd teljesíteni. :)) Mindenesetre nagyon be vagyok sózva, és annak ellenére, hogy rettenetesen nem szeretem a telet, mert vékonyságom okán mindig iszonyat fázós voltam (ellenben a meleget nagyon jól bírom), már hétvégén szeretnék egy picike szakaszt legalább bejárni (ha sikerül a gyerekeket leadni vigyázásba). Ilyenkor a rövidebb nappalok miatt is neccesebb az egész. 

Visszaolvasgattam jó pár oldalt, igyekszem tanulni tőletek, remélem nem csak mi vagyunk ilyen kevés idős, kis szakaszokban csinálós emberek.:) 

Hozzánk legközelebb a Bakony van, tehát oda mennénk, ott már sokat túráztunk, nem kék túra mentén. Szerintem a bakonybéli vendéglőben lassan már megismernek minket. :))