jégkirálynő Creative Commons License 2019.12.29 0 0 98744

Rákerestem, de mivel angol nyelvű találatok jöttek egyből szembe, fél pillanat alatt lelassultam. Tehát mit tud?(Így egyszerűbb:))

 

Én nagyonsok (kb legalább 15) éve vettem egy Tefal Actifry-t, és nem feltétlenül az olaj nélküli sültkrumpli miatt(valóban hosszú a sütési idő), hanem azért, mert a fagyasztott zöldséget a gyerekeim ebben készítették, vagy az előző este bepácolt húst. Ami rossz ómennek bizonyult, az az, hogy mivel nem akartuk, hogy a forgólapát szétassza a húst, a lapátot kivették, és csak utólag olvastam valahol, hogy a lapát helyén lévő rést le kellett volna alufóliáznunk, és akkor valószínűleg nem ment volna tönkre a motorja.

Nekem nagyon sokat segített, mert az akkor még kb13-16? éves gyerekeim is el tudták készíteni a husit maguktól, a köret vagy a hűtőben volt, vagy épp zöldséget is tudtak ezzel készíteni.

 

Szóval ez bedöglött. És kerestem tovább, és ekkor jött szembe a Tefal (nem, nem vagyok Tefal ügynök:D) a "TEFAL ActiFry 2 in 1"...van ugyanolyan alsó keverős része, plusz egy felső tálcája. Imádjuk.

 

Egyik sem volt olcsó, az elsőt valahogy egy francia oldalról rendeltem, a másikat talán egy spanyolról, de már nem tudom, hogy hogyan, de egyértelmű, hogy külföldi oldalakon pár tízezerrel olcsóbban kapható.

 

De megéri, ma is szeret bennünket, és viszont:)

Előzmény: ZsuR (98742)