www.octinfo.com Creative Commons License 2019.12.22 -1 0 17457

Az Electrolux EEG44IGM porszívó 1 éves lett. Egész jól bírja, rosszabbra számítottam.

 

A kombinált fej töve van megkopva (már az elejétől elkezdte a kopást), mivel a fej és a cső mozgásánál súrlódik két műanyag felület egymáson. Ez szarul van megtervezve.

Ahogy mások is írták korábban, a porzsák telítettség jelző az a büdös életben még egyszer sem jelzett semmit, csak a szívóerő csökkenésén veszem észre, hogy tele a porzsák.

1 év alatt 2 db porzsákot használtunk el, ennek örülök! Ma tette be a harmadikat. A gyári után Philips-et vettem a Media-ban akciósan, 2x4 db-ot.

Vettem Electrolux gyári motorszűrő betétet (méretre vágós), de most, 1 év után először kivettem a gyárit és őszintén megmondom, egy gramm koszt nem látni rajta! Nem hogy fekete vagy szürke foltokat, hanem semmit.

 

A motor rezonanciája nem lett rosszabb, ez ilyen. Kipróbáltam tavaly vásárlás után egy másikat, az is rezonált, ezért nem vittem vissza ezt.

 

Csak két szoba takarítására használom, konyhában a morzsa miatt a régi noname gépet nyúzom és a közlekedőt is azzal csinálom a behordott kinti kosz miatt. Ilyen szempontból kímélve van, viszont kapja az arcába a sok szöszt és porcicát, meg a szőnyegekből mindent (hosszú hajszálakat is).

 

Kíváncsi leszek a továbbiakra.