martinaxe7 Creative Commons License 2019.12.22 -2 0 23478

Az ötös számú fideszes tagkönyv tulajdonosa a Bayer show-legutóbbi adásában vezette elő azt az emelkedett gondolatot, hogy Olaszország és a visegrádi négyek államai élükön Magyarországgal szintén kilépnek az Európai Unióból, és akkor lesz egy 200 milliós piac, aminek már van súlya, azzal már lehet valamit kezdeni. „Hát van csodálatosabb és bölcsebb az angolnál, hogy ezt az ótvar rohadványt ott hagyják?” – tette fel a költői kérdést Bayer.

 

Hogy Bayer egyeztetett-e Orbán Viktor nevű barátjával és főnökével, nem tudni. Orbán számos alkalommal elmondta, hogy Magyarország helye az Európai Unióban van. Igaz, nála nem az számít, amit mond, hanem az, amit tesz. Márpedig a miniszterelnök, amint azt egy korábbi cikkünkben megírtuk, úgy van az Európai Unióval, mint az egyszeri hülyegyerek a búgócsigával: ha nem érti, hogyan működik, elrontja.

 

Az ellen persze nem volna kifogásunk, hogy Bayer lépjen ki az EU-ból. Vigye magával a cimboráit, Kövér házmestert, a mostanság köddé vált Rogánt és mindenekelőtt örök és megbonthatatlan barátját, Orbán Viktort.

 

Drukkolunk nekik, hogy boldogan éljenek valamelyik baráti diktatúrában.