egy M Creative Commons License 2019.12.20 0 0 17088

Melyik az utóbbi időben "havi szinten tartott fétisparti sorozat"? Szívesen mennék többre is itthon (jobbára külföldön járok), de a Freedom Fetish csak negyed évente van, Frusztráció talán eddig egyszer volt idén, Luxuria meg ugyebár idén el is maradt (szerencsére jövőre lesz). A Kinkster volt asszem háromszor (ebből egy még tavasszal, egy meg a Freedom Fetish előpartijaként), de az ugye kisebb, gondolom azért nem is emlegettétek. Szóval segíts, ebből, amit írtál, mi vonatkozik a Freedom Fetishre, melyik a Frusztrációra, és melyik egyéb fetish bulikra? Ha a Kinksterre gondoltál a havi bulival (azért gondolom, mert azt írtad, a legutolsó másnapján volt a nagy buli - ami gondolom, a Freedom Fetish, mert az volt az év egyetlen többszáz fős bulija), akkor az nem stimmel, hogy a legutóbbin voltak szerinted kevesebben: kérdeztem a szervezőt, és azon - épp a másnapi bulival való összekapcsolódásnak köszönhetően - elérték a 100 főt, míg a korábbiak 60 körüli létszámmal mentek.

 

Zene: A Freedom Fetish kapcsán emlegetted a techno jelleget. Én azért annál szélesebb zenei világra emlékszem (két tánctér volt), de tény, hogy ez a nagyrészt elektronikus zene nekem sem olyan, amit mondjuk a kocsiban betennék, hogy dúdoljam. Viszont az is igaz, hogy nyugati típusú partit ígértek, és külföldön is mindenütt ilyen zene szól (sok helyen ennél még durvább). Ezen én is elgondolkodtam, hogy miért nem csinálnak a fetish partikban sehol a világon populárisabb zenét (mondjuk épp a Barbie Girl nem jutna eszembe, szerintem az ilyen típusú retro már csak a falusi dizsikben divat). És arra jutottam, hogy van ebben ráció, mert míg a diszkókban a zene a főszereplő, arra figyel az ember, miközben mellékesen néha ismerkedik, addig a fetish partikban az a cél, hogy egymásra figyeljenek az emberek, és a zene csak valami másik univerzumba röpítő alaphangulatot adjon. Mondhatnám, hogy a szexualitáshoz kell aláfestést adni, amire bizony a klasszikus buli zenék nem alkalmasak, én az otthoni szexhez is instrumentális zenéket szoktam berakni, és gondolom, te sem a Barbie Girl-re szexelsz. 

 

Viszont azt végképp nem is sejtem, hogy melyik buliról írtad, hogy "A legutóbbi fétispartin volt "vegyes" zene, ahol a Hupikék törpikék, Dune, Kraftwerk, ... keveredett". Valamiből kimaradhattam, az utolsó fétisparti, amiről tudok az a Freedom Fetish volt, de azon ugyebár - ahogy te is írtad - nem ez volt az irány. Mi volt ez, és hol volt? Ha jól értem, a bemutatók kapcsán is arról írtad, hogy "3-4 ember állt neki megkötözni egy-egy csajt, majd amint végzett, kicsomózni." Ez sem a Freedom Fetish lehetett, bár az én ízlésemnek ott is túl sok volt a shibari, de nem láttam olyat, ahol többen kötöztek egyvalakit, pedig igyekeztem semmiről nem lemaradni.

 

A limitált létszámról viszont egyszerűen nem értem, amit írsz, hogy hogyan lehetne az trükk. Gondolom, ez a Freedom Fetishről szól, mert a többire aznap is lehet venni. Na de ha a 2020 január 31-i bulijukra már két héttel ezelőtt sem tudtam sehogyan jegyet venni, annak mi más oka lehet, mint az, hogy tényleg nincs már több jegyük, amit eladhatnának? Azt értem, hogy bárki mondhatja, hogy limitált a jegyek száma, sokan dobálóznak is ilyennel, de erre a bulira tényleg nem lehet jegyet kapni, ahogy az előzőre sem lehetett már az utolsó hetekben (és ott is baromi sokan voltak). Mi hasznuk lehetne abból, ha nem adják el a jegyeket? Minek fagyasztanák be két hónappal a buli előtt a jegyeladást, ha nem adtak volna el mindent? 

 

Az öltözék kapcsán igazad van, szerintem is gáz, hogy sokan lejönnek egy fétis partira utcai ruhában. Mondjuk a Freedom Fetish-en - ahogy írod - legalább tényleg nem engedték be az ilyet a beléptetők, de az én ízlésem szerint is lehettek volna még szigorúbbak. És a többi partin még ilyen sincs.

 

Az életkor kapcsán: valóban elég széles a spektrum, de én emlékszem sok csinos 30 alattira is. És úgy nézem, a partyajanlo munkatársa meg még annál is fiatalabb közönségre emlékszik, az előbb futottam bele a cikkükbe a buliról: https://partyajanlo.hu/article.php?id=36&fbclid=IwAR1HeLWMSyQEokVN3XgDjqTQ-KL6P-Awv_6o1JDRGRh0yK6N2DEu_xhfdnk

Előzmény: Mister V. (17063)