Latex Bond Creative Commons License 2019.12.19 0 0 17081

"...de az zavar, hogy nincsenek árak feltüntetve."

 

Azért nincsenek árak, mert Juliék mindig azon az áron értékesítenek, amit épp az aktuális árfolyam meghatároz.

Azt meg ki tudod te is számolni magadnak, hiszen javarészt tényleg a PVC-U-Like-tól szerzik be a holmikat és arra semmilyen rejtett költség nem rakódik rá. Habár régebben (amikor egy nagyon dekoratív bemutató üzlethelyiségben árultak az Üllői úton - ó de rég is volt már az! :) ) előfordult náluk jó pár lakk és elvétve latex ruha is, de azok nem tudom, honnan származtak. Rá kell kérdezni, hogy hoznak-e még be PVC-n kívül más anyagú ruhákat és ha igen, honnan?

 

Amúgy a németekkel kapcsolatban nekem is vegyesek a tapasztalataim és ha lehet, akkor én is inkább kerülöm őket, mert az a néhány alkalom, amikor át akartak vágni valami hulladék termékkel az ebay-en, az pl. egytől egyig német eladótól származott. Futottam bele pl. Studio Gum utánzatba, amit nem szégyelltek "Studio mask"-nak hívni, hogy belesétálj a csapdába, aztán még nekik állt feljebb, hogy szándékosan megtévesztő módon használták a márkanevet, miközben az árképzésük ugyanazon a szinten volt, mint az SG-é.

De a Chainwork-től (más néven Dress4You) is óva intenék mindenkit (bár ezek hál' Istennek talán meg is szűntek azóta), mert ügyfélközpontúságból ők is 1-esre vizsgáztak és az a lakk, amiből a ruháikat varratták, az is a világ legsprődebb, nyúlásra képtelen anyaga volt.

Ezek mind "nagynevű" német cégek voltak és hihetetlen vackokat árultak rohadt drágán. Ekkora pofátlanságba én még nem botlottam más nációnál, de nyilván ez nem feltétlenül nemzet-függő, csak nálam épp így jött ki a lépés.

A britek is megérik néha a pénzüket, de ott legalább nem próbálnak ilyen szinten átverni.

Akikkel mindig jó tapasztalataim voltak és erre sosem cáfoltak rá, azok pl. a svédek, a hollandok és az olaszok. És meglepő módon még a kínaiakat is idesorolnám, mert inkább azok is segíteni próbálnak, ha bármi gondod adódik, minthogy elhajtsanak a francba és esetleg soha ne rendelj tőlük többet.

Sőt, az orosz Latex Moscow is maga a tökély, pedig azoktól tartottam a legjobban. :)

Na jó, álljon itt a német Rubber Magic neve jó példaként, akik odafigyelnek a részletekre és jó minőséget gyártanak, bár a kedvesség ott is tökéletesen hiányzik Annett-ből (a tulaj csajból).

 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (17073)