Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -5 0 4444
Teljesen egyetértek Füles01-el. Nagyon hiányolom én is a tájékoztatást. Két hónappal a választás után végre megjelent az Önkormányzati Híradó, benne a polgármester egy teljes oldalas írásával. Hosszú ideig tartott, írja. Valóban hosszú ideig tartott míg a győzelem után vette a fáradságot és szólt a választókhoz.
Mit mondjak? Eléggé vegyes érzelmeket váltott ki belőlem ez a polgármesteri szólam. Az mindenesetre lejött, hogy nagyon ért az érzelmi húrok pengetéséhez, ezt kajálták az emberek a kampányban is, bejött neki. Előhozakodik a kislányával, aki átsegítette a magányos nehéz pillanatain. Akkor most megtudhattuk, hogy minden látszat és a sok mendemonda ellenére mégis csak szoros kapcsolatot ápol gyermekével. Örüljünk neki.
A köszöngetés. Csupa ömlengés az is.
Majd jön a nagy mellébeszélés és hárítás. Bizony nehéz dolga lesz. Hatalmas feladat, nagy kihívások, bizonytalan pénzügyi helyzet. Nehéz és hosszú út áll előttünk, bla-bla-bla...Nem is lesz elég ehhez egy ciklus. Még el sem kezdett dolgozni, máris újabb öt évet kér. Miért nem mindjárt tízet? Röhejes. (Amúgy a bölcsőde építést kipipálhatja, arra már az előző testület sikeres pályázattal elnyerte a szükséges pénzt,110 millió Ft-ot.)
Szóval, sok a gond, de majd velünk, örökké szeleiekkel együtt minden menni fog. Mindenki legyen áldozatkész, mindenki legyen lokálpatrióta, mert ő mindenki polgármestere.
Itt csatlakozom Füles01-hez. Ha mindenki polgármestere, akkor a közérdekű közlendőit miért nem az Önkormányzat Facebook oldalán teszi közzé? Miért a Hajrá Szele, az ő szimpatizánsa által uralt oldalon lehet csak némi információ morzsához hozzájutni? Várnánk egy áttekinthető, jól szerkesztett, világosan eligazító, könnyűszerrel használható önkormányzati honlapot is. Tudtommal van egy személy, aki ezért a feladatért díjazást kap.
Mezga.Geza véleményével viszont, hogy szegény DI egy személyben nem nagyon tud mit csinálni, finoman szólva sem értek egyet. Szerintem aki vállalkozott egy felelős posztra, az álljon helyt. Nem kifogásokat kell keresni, hogy főállású alpolgármester nélkül nem megy, hanem lásson hozzá a tényleges munkának. Én pont nem azt látom, hogy érdemi változtatásra törekedne. Egyik érdemi változás épp a főállású alpolgi állás sztornózása lenne. A városüzemeltetésnél van megfelelő számú ember, tök felesleges még egy vezető státuszú embernek kiszignálni ezt a feladatot. Havi fél millióért + még kb. 75 ezer Ft költségtérítéssel megspékelve. Főleg ilyen „bizonytalan pénzügyi helyzetben”,ahogy a polgármester is írja.
Csak emlékeztetőül. A kampányukban a fő mondanivalójuk nem a pénz volt, hanem Szele felemelése. Akkor Hajrá! Polgármester úr!

Előzmény: Törölt nick (4431)