hmmm, én 2007-es Crdi-t vettem 78 ezerrel... első tulajtól...igaz lekértem a jszp-t és random felhívtam két szervízt ahol a szervízbejegyzéseket csinálták, minden stimmelt...lehetnek még csodák :D

persze az is lehet, hogy két szervíz között ment +50 ezret és visszatekertette az órát +10 ezerre :D :D :D orbanisztánban semmi sem lehetetlen :D

Matracot AAA autónál lehet vásárolni (inkább mint jó leadni) csak mocskos aljas módon kell alkudni!!!ű
- A szerződéskötésnél jól olvasd el mit írsz alá és nagyon sok papírt iratnak alá veled . (sok cikk van fent mire kell figyelni, pl állapotjegyzőkönyv X-elős, de trükkösen van fogalmazva) és arra figyelj, hogy ha január elején vásárolsz szintén trükköznek az adásvétel dátumával (pl még 2019-re datálják így már Te fizeted a 2020-as gjműadót)
- Nagyon idegesítő az eljárásrendjük, rengeteget várakoztatnak puhítanak, mond meg a kereskedőnek, neked max 30-40 perced van, mert meg akarsz nézni még két három autót, ha addig nem jutsz be elmész :D   
- Alku esetén mindig keresnek egy magasabb szintű vezetőt, aki egy "qva" jó ajánlatot mond, ne fogadd el, ragaszkodj a Te áradhoz...
- Addig ne fizess, amíg minden igért vackot amit hozzáalkudtál a kocsihoz nem adnak át. Vigyázz, pl a gumi-garniturákkal, mert vagy szart adnak, vagy nem azt a méretet és még lehet sorolni az aljas kis trükkjeiket, de Te vagy a vásárló így most Te diktálsz :D