Törölt nick Creative Commons License 2019.12.17 0 0 29867

A mellékszállra: 

 

1. Extraprofit. Olyan nincs, csak a Marx Tőkéjében. Ha egy Nike cipő 250 euró és van olyan marha aki kifizeti, akkor annyi a profit. Esetünkben az állam fizet.

 

2. Mészáros kénytelen alvállalkozókat fizetni, mert ő csak a pénzt osztja el. Igy volt a közgépnél is, a közgépnek nem volt gépe, csak a nevében, mindent az alvállalkozók csináltak. Mészáros a legalacsonyabb áron pályázik olyan pályázatra amire csak őt hívják meg, csak ő teljesíti a feltételeket. És persze, hogy fizet. Amit 50 milliárdért vállalt azt a végére 150 milliárdért fejezi be. Így könnyű kifizetni, elkészíteni.

 

Mészárosékról csak annyit, megvették hitelből a Mátrai erőművet, hirtelen veszteséges lett, Mészáros a veszteséges cégből kivett 11 milliárd osztalékot, most meg megveszi a veszteséges céget az MVM. Olyan kis komcsi módszer ez

gyurcsány kottából.

 

3. Számtalan példa van arra, hogy a fideszes nem fizeti ki az alvállalkozót. Ott van Boldog ügye, csupa ilyenből áll.

 

 

Nem akarok veled vitatkozni, a színház jegyeladás ügyben nekem úgy tűnt nagyon elfogult vagy, nincs értelme.

Viszont az sem fair, hogy ideraksz olyasmit amit nagy igazságnak állítasz be, pedig korántsem az. Én mellesleg Mészárost is leszarom, ha az ország így akar fejlődni, verseny helyett, akkor legyen ez.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29860)