Tsega Creative Commons License 2019.12.15 -2 0 4019
Sok mindent egyformán látunk. Ami az online társkeresők profitorientáltságát illeti nálam a Tinder alapvetően egy korrekt szolgáltatónak tűnik. Mind a két nem huzogat és ha match van lehet bőszen írogatni. Ok. Ami viszont nem oké az például a Badoo. Frissen regisztrálsz és bizonyos nőknek tudsz írni bizonyos nőknek nem. Ahogy látom az algoritmus úgy működik, hogy aki messze van tőled és csúnya annak tutira tudsz írni. :) A tőled belátható távolságra élő átlag nőre viszont csak 200 kreditért. 400 kredit 2000 forint. Ami ugye nem pénz, de tudjuk, hogy a megkeresések nagyon-nagyon kevés százaléka jut el a személyes találkozóig, már ott kezdődik a galiba, hogy 10 nőből 1 ír vissza. :) Kölcsönös szivecskék pedig nehezen jönnek össze vagy szintén az algoritmusnak köszönhetően vagy a lányok inaktivitása miatt.

Tapasztalataim szerint pasinak az online társkeresés a vércsapolással egyenlő. Twoo... 37 éves nő, 3 napja regisztrált. Semmi rendkívüli, semmi bemutatkozás, egy vállalható kellemes kép. 1879 kedvelés. Ha csak a fele ráír akkor szerintem egy normális nő törli magát. :)

A fentiek azonban mind csak sallangok illetve következmények. Alapvetően bennünk van a hiba. Ez az "én többet érdemlek" effektus, totális én központuság illetve a materialista felszínesség társadalmi szinten piedesztálra emelése igazán a szingliség alapköve. Félelmetes mennyi a negyvenhez közelítő gyermektelen nő. KSH szerint 25%, nyugat németeknél még döbbenetes számok vannak. Nekem van gyermekem, olyan érzéseket ad amit semmi más nem tud még csak megközelíteni se. A feminizmus teszi tönkre a nőket. Szerintem persze. :)

Érdekes azon elmélkedni vajon mi lesz mondjuk 100 év múlva a társadalommal illetve a nő-ferfi kapcsolattal. Gyanítom telejesen érdektelenek lesznek már egymás számára és majd odaadó kiborgok fogják kiszolgálni az igényeket. Szerintem az akkori társkeresőkbe (ha léteznek majd) már a nők fognak a pasiknak írni. :)
Előzmény: Törölt nick (4011)