Törölt nick Creative Commons License 2019.12.13 -3 0 4431

Pozitív véleményt csak akkor lehet alkotni, ha pozitív dolgok történnek. És igen, arc és név nélkül. Ez így történik az Index bármelyik másik fórumán már évtizedek óta. Nem fog változni, azért, mert a Dobos rajongók csatlakoztak egy pár hónapja és nem tudják feldolgozni a negatív véleményt.

 

A negatív vélemény is lehet építő jellegű.

Amennyiben a kritizált személynek valóban a tenniakarás a célja, akkor megpróbál tenni valamit azért hogy a negatív véleményeket pozitívvá tegye.

Az hogy nem értünk mindenben egyet az nem agresszió és nem uszítás. Szerencsére nem vagyunk egyformák, ahány ember, annyiféle gondolkodásmód. Így mindig lesz olyan akinek nem tetszik valami. Ez visz előre. Ha mindig mindenki egyetértene akkor nem lenne fejlődés.

 

Megértem én azt is, hogy a politikában bevált módszer az előző hatalom besározása.

Részadatok közzétételével, mint pár számadat a pénzügyi átadásról, 41 millós inkasszóról.

Utána pedig hagyjuk a népet hagy konspiráljon, hagy vonjon le valótlan következtetést tornyosuló sz@rról, meg csontvázakról.

De elnézést , hogy olyan emberek is akadnak, akik a tornyosuló sz@rról bizonyítékokat is szeretnének látni. 

 

Végül pedig egy építő jellegű kritika! Jó lenne újra életre kelteni az önkormányzat facebook oldalát. Mivel elméletileg az egy független hírportálként funkcionálna.

Szét lehet nézni, Szőlős, Szentmárton, Györgye Önkormányzati oldalán hogy miből is áll a tájékoztatás. Csőtörések, vízelzárás, vágányzár, rendezvények,álláshirdetések,boltok és szolgáltatók működési rendje, minden ami a falu mindennapi életét érinti. 

Mert ( és ez ismét nem uszítás) attól hogy egy pár ember jól elvan a nagy boldog Hajrá Szele csoportban, attól még mindig van dupla annyi választó aki másra szavazott és annál is több szelei polgár aki szintén szeretne képben lenni a falu életével kapcsolatos dolgokban. 

 

 

Előzmény: Mezga.Geza (4429)