Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2019.12.09 -14 2 172334

Szerintem a háború mindig is embertelen volt, de amíg regularis hadseregek harcoltak egymással addig a katonai vezetőknek elemi érdekük fűződött hozzá, hogy a katonáik emberek maradjanak. Jó harcosok de emberek morallal.

Nem elsősorban az egyezmények miatt, hanem hogy az erkölcsi foleny érzetet fenn lehessen tartani a soraik között és vezetni lehessen őket. Immoralis darab szarokat nem nagyon lehet már sehova vezetni és nem nagyon lehet egy hatar atlepese után már zsinormerteket fenntartani.

Ezért üldözte a hadbíróság réme a háborús bűnöket elkövető katonákat, hogy rendet lehessen tartani és egyben a sereget. Ezért lőttek agyon a szovjet tisztek a nőket megeroszakolo katonaikat és ezért tartottak rendet a náci tisztek a katonáik között vagy az amerikai tisztek az amerikai katonák között.

A fejlevagast nem csak a muszlim fanatikusok gyakorolják hanem a "keresztény" közép amerikai drogkartellek is és úgy látszik, hogy az orosz irregularis katonák is. Én ezt nem hasonlítanak más országok törvényei mentén végrehajtott halalbunteteshez mert ott elvalasztjak a fejét a testtol minél gyorsabban itt pedig nekiállnak cincalni egy késsel macsetevel vagy fejszekkel és a cél a látvány és a test megbecstelenitese, nem az, hogy minél gyorsabban a túlvilágra segítsék az áldozatot. Közben ezt videora veszik és megbotránkoztatnak vele más embereket.

Láttam én már jópár fejlevagos videót és mindegyikben nem maga a fej levagasa az aki bélyeg az ember retinajaba hanem azoknak az embertelensege akik ezt végrehajtják. És azután kiserti. Komolyan mondom, kísért!!!

Az embernek újra és újra eszébe jut és nem tud szabadulni tőle. Olyan élesen a képek mintha 5 perce látta volna őket, pedig évek teltek el. Senkinek sem ajánlom és nem is vagyok hajlandó többet megnézni egyet sem. Egy kicsit mérges is voltam a novaja gazetara mert csak a cikket akartam elolvasni de többet mutatott képekben, mint amit látni akartam.

Az orosz hadseregnek ha kulonb akar lennék azoknál az iszlám szelsosegeseknel akik ellen harcol akkor meg kell toroljia ezt az embertelenseget és felelősségre kell vonnia a saját katonáit! Egy kiszolgáltatott ember testét halálában szetcincalni sem nem bátor sem nem emberi. Ha ők is ezt csinálják semmivel sem jobbak náluk.

 

Előzmény: Törölt nick (172328)