Törölt nick Creative Commons License 2019.12.08 0 0 108404

De TENYLEG szidott barmikor barmit? Ugy ertem, olyat, ami tabu dongeto volt? Szerintem nem... 😕

Amit es ahogy anno csinalta, tokeletesen mukodo dolog lehetne ma is: pl. hogy a szemet kereskedok nem viiszik le az arat, hiaba csokkent a jo kormany afat, vagy a rendes rendornek azert kell tulorazni, mert a lelkiismeretlen kollegai elmentek sok penzert mashova ( ugyanez tanarral is mukodik). Lenne benne siras, hogy Flora miert el kulgolfon, mikor itthon minden olyan jo, es van turo rudi is.

De most tenyleg: annyira harcosan bator volt a sorozat, higy 56ert is csak 89 utan sirt Etus, addig nema kuss volt, hogyan halt meg Julcsi 3 nagyszuloje is egyszerre...( pedig, ahogy irtam mar egyszer, siman lehetett volna, ha kicsit lebegtetik a pontosan hogyant....pl. tessek emlekezni, hogy NEMDozsa Laszlot (1942-   ), Pruck Palt is meginterjuvolta  Nepszabi es talan a teve is meg a rendszervaltas elotti evekben, csak akkor meg nem "pesti srackent", hanem sima, kalandvagyo, megtevedt balhes kamaszkent.

https://444.hu/2016/11/03/elokerult-az-1982-es-interju-amiben-pruck-pal-is-azt-allitja-hogy-o-szerepel-a-hires-1956-os-foton

1982 es az interju!!!!!

Előzmény: bendeguz90 (108400)