Latex Bond Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17039

Ha valakinek esetleg szüksége lenne egy eredeti holland Ishtar&Brute piros lakk push-up leggings-re 30%-os kedvezménnyel, vagyis 70 EUR-ért, az szóljon. Emlékeztetőül, így néz ki a nadrág (méretek alább):

https://www.ishtarandbrute.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=16&virtuemart_product_id=1248&Itemid=403

Tisztában vagyok vele, hogy piros lakk leggings-et ennél olcsóbban is lehet kapni, de itt a különleges push-up hatást, a (valóban jó) anyagminőséget és a márkát együttesen kell megfizetni.

Természetesen vadonatúj, sosem használt darab (csupán próbálva volt egyszer), de sajnos túlságosan "csípőfazonra" sikeredett, ezért kényszerült eladó sorba (hátsó ülepmagassága: 26 cm). Cserébe viszont széles, erős gumija van, nagyon jól felfekszik a derék alatti részre, úgyhogy bármennyire is számít csípőfazonúnak, garantáltan nem fog lecsúszni a viselőjéről és nagyon látványossá teszi a popsit.

 

Az anyaga egyébként mindkét irányban nyúló (4D) lakk, a paraméterei:

(Ezek valós, nem kinyújtott állapotban mért adatok, az anyag pedig minden ponton kb. 10%-os nyúlásra képes mattulás nélkül, úgyhogy a megadott méretekre minden esetben rá lehet számolni +10%-ot és még akkor is kényelmes lesz.)

Derékbőség: 90 cm

Csípőbőség: 110 cm

Combkerület: 50 cm

Nadrághossz: 101 cm

Bokacipzár hossza: 11 cm

Derékgumi szélesség: 9 cm