mályva19 Creative Commons License 2019.12.04 0 0 37

Pár napja küldtek levelet, de abban sincs semmi köszönet. Ráadásul van, ami nem is igaz. Az érintésvédelem szerintük kész, pedig el sem kezdődött. Tudom, mert a sógoromék csinálják, majd...talán a héten a kezdik. Akkor a többi leírt készültségi fokban hogyan lehet hinni ? Bezzeg, mikor a pénzt kérik, nagyon szűk határidőt adnak. Nagyon szemét cég, az értékesítéssel foglalkozó hölgy a legtöbb esetben arrogáns, flegma. Érződik rajta, hogy utálja a dolgát. Mindenképpen pertársaságot kell alapítani. Én ilyet még nem hallottam. Ennyi csúszás és mossák kezeiket, az építőipar milyenségére hivatkoznak. Most a lift a legfőbb gond. Nem tudom, milyen szerződést kötöttek, de nem volt átgondolt. Olyan, mintha, nem is érdekelné őket. Nem tudom, minek fogtak ekkora építkezésbe, nagy falat ez nekik. Én fogok valamelyik televíziónak is írni, hátha...A mi kárunk is több millió, albérletet kell fizetni, használják a befizetett pénzünket. Lelkileg és idegileg is padlóra tette a családot. Nem ajánlom senkinek ezt a céget.

Az átvételnél legyetek nagyon szigorúak, mert ocsmány munkát végeztek a " szakemberek ". Olcsó húsnak híg a leve. Talán a szerkezet, ami jó.

Azt hiszik, hogy egy nyomorult e-maillel el lehet mindent intézni ? Már rég oda kellett volna hívni minden leendő lakót és személyesen elmondani mindent. Gerinctelenek is, mert az e-mail előtt pár nappal még azt mondták telefonon, hogy november végére meglesz a használatba vételi és akiknek nincs hitele, azok decemberben beköltözhetnek.