rizsa79 Creative Commons License 2019.12.01 0 0 7135

Sziasztok, kedves új és régi olvasók! Nagyon nehéz időszak van mögöttem, mert a férjem egy hónapig kórházban volt. Rosszulléttel került a sürgősségire egy éjszaka, ahol többször is megmentették az életét! Kiderült, hogy szívritmus-zavarra hajlamos, amit valami most kiváltott, de nem tudják pontosan, hogy mi. Lehet a stressz, egy vírus vagy akár olyan gyógyszer is, mint az antidepi ... (de ez utóbbi elég ritka). A férjem három hétig lábadozott, ezután kapott egy beültetést Szegeden, egy ún. ICD nevű ketyerét ültettek be neki. Ez újraéleszti, ha esetleg megint előjönne neki a szívritmus-zavar.

Régebbi olvtársak tudják, hogy micsoda problémákkal küszködtünk elmúlt évben. A kardiológus szerint a "lelki kimerülés" is kiválthat ilyet.

A rokonok jól vizsgáztak mind a két oldalon, mindenki kitett magáért, összefogtak a Józsiért, és mondhatni, hogy összehozta a családot! Magamhoz képest én is sok mindent megtettem. Nap mint nap bejártam látogatni a sok szívbeteg közé, pedig kényszeresként sokszor éreztem azt, hogy most hordtam ki lábon egy szívinfarktust ... Nagyon örülök, hogy itthon van, és egy csodának élem meg. Majd még írok többet is!