ChrissDR
2019.11.28
|
|
0 0
377086
|
óóó ez nem is kérdés :D Csak túl akartam lenni az első szervízen a garanciális kereteken belül. Visszarakja a váltót, de lehet érezni, nem rángat azért az autó de érzed. Elviszem a saját szerelőmhöz és most, aki jól lebasz hogy megmondta, hogy ne vegyek a Pappastól autót :D Szóval igazából kicsit félek is :D Viccet félretéve tragédia ami ott megy. A sok marha meg lapátolja oda a lóvét és fizetik a százezreket egy olajcserére.... Kezdi a munkafelvevő, hogy azt mondja a szerelő, hogy mikor visszamegy D1-be, akkor visszrakja magát N-be, MÉG HA NEM IS ÍRJA KI :D Mondjuk kifejezetten érdekel, hogy akkor hogyan indul el az autó, illetve miért nem érzek semmit ha a START-STOP megy?! Ezen logika alapján miért nem N-ből indul az autó, minek D-be rakni? Szóval igazi marhák. Az autó szépen vált amúgy, még a használtuatós részleg főnöke rá akar nézni, hogy mi az amiről szó van, mivel nem "érti". Nyilván ha a váltó ilyen lenne, hogy visszavállt és érzed, akkor mondaná, hogy normális.
+1: kedvenc kommentem a kerékösszetartás meg futóműállítás miatt volt. A kormányt ha egyenesen tartottam akkor jobbra húzott az autó, így a kormány kicsit balra állt ha egyenesen mentem. Válasz: MINDEN ÚT JOBBRA LEJT :D De örömmel vettem tudomásul, hogy kijavították az pesti utak jelzését egy délután alatt. |
Előzmény: Sz.G.E270CDI (377077)
|
|