ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.26 -2 0 5567

Jimmy the Hand 20 perce 0 0 639303

Figyu, egy baráti jótanács. Attól, hogy naponta hússzor felsorolod ezeket a neveket, nem lesz igazad, és nem lesz több tekintélyed sem. Sőt, igazából egyre ostobábbnak tűnsz tőle. Úgy tűnik, mintha egy darab saját gondolatod sem lenne, csak ismételgetnéd, amit a marxista szeminárium legutóbbi előadásán hallottál. Pedig én biztos vagyok benne, hogy ennél többre is képes vagy.

Ami a kérdésedet illet, nem tudom. Az említett urak nincsenek a látókörömben. Mindenesetre nem attól lesz valaki libsi, hogy megfogalmaz kritikákat a gazdaságpolitikai döntésekkel szemben. Politikusi szinten attól lesz valaki libsi, hogy eladja a lelkét a gonosznak. Mindenhol káoszt szít, és minden szarrá változik a keze alatt. Egyesek úgy, hogy eredetileg konzervatív (esetleg keresztény) létükre csontig benyalnak a főlibsiknek, akik világszinten szervezik és irányítják a káoszteremtést.


Szavazói szinten pedig úgy lesz valakiből libsi, hogy valami jelentéktelen és/vagy ostoba gumicsontra ráugorva elkezdi gyűlölni a konzervatív politikusokat, és a nagy gyűlölködésben beszopja az összes ótvar libsi hazugságot. Aztán ennek eredményeképpen önmaga, családja, népe ellen fordul, és a szocializmust idéző öntudattal, büszkén tolja a közös szekeret a pokol felé, miközben azt hiszi, hogy jót cselekszik.

Előzmény: Skistad (639289)