Kopi Creative Commons License 2019.11.24 0 0 12

Új játékrésszel bővült a Start menü.

 

BOSS ASSAULT (Főnök ostromlása)

 

Elérhető: FŐMENÜ/START, jobbra lent az egyszemű szörny fej, az ENDLESS mód mellett.
Ez a játékrész igazából az Endless és a War mód szerelem gyermeke. A küldetés lényege, hogy megállás nélkül az egymás után jövő ellenfeleket lelőjük az egyre nehezebb pályákon. A Boss-ok minden ötödik pályán jönnek, amelyeket a BOOS ASSULT felületen előre megnézhetsz.

Minden nap 4 különböző, a program által meghatározott hajóval lehet nekivágni a küldetésnek, s csak azokat a hajókat tudod használni, amelyekkel te is rendelkezel. Ezeket a hajókat az AVAILABLE AIRCRAFT kiírás alatt láthatod.


A START gombra kattintva a PREPARE (Előkészítés) fülön tudod beállítani, hogy melyik hajóval szeretnél menni. Majd újabb START gomb, s indul is a küldetés. Ha meghalsz egy hajóval egy másik, neked meglévő hajóval folytathatod a játékot onnan, ahol meghaltál. A jó hír, ha egy főnök leszedése közben veszíted el az életed (és még van bevethető hajód), akkor a következő hajóddal már a megsebesített főnökkel találkozol. Nem kell újra kezdeni a főnök sebzését.


A küldetés közben aranyakat szerezhetsz, de ez nem számít bele a napi feladatokba. Ellenben a skill használata igen.


A díjakat automatikusan kapod meg, amikor meghalsz a hajóddal. Díjakat csak akkor kapsz, ha egy Boss-t megölsz. Az első Boss aranyat (2000-9000 db), a második egységkártyát (2-9 db), a harmadik dron kártyát (2-9 db), a negyedik wing kártyát (2-9 db) és az ötödik Boss legyőzése (s egyben a küldetés vége) gemet (30-150 db) ad.

 

Tipp: Érdemes a leggyengébb hajóddal kezdeni a küldetést.